top of page
348368385_1678677115981547_3425950074206144105_n.jpg

 portrete ilustrate 

Plants

Cum comand?

1.

Ne trimiţi pe mail (dibacesti@gmail.com) detalii despre ilustraţia pe care ţi-o doreşti. Ne vei spune numărul de personaje, dacă doreşti un mesaj sau dacă ai alte preferinţe: elemente de decor, îmbrăcămintea personajelor, culori folosite etc. Prin personaje ne referim la adulţi, copii, bebeluşi, animăluţe.

Tot acum vom discuta şi termenul de producţie, care diferă de la perioadă la perioadă. În general, cu excepţia perioadei sărbătorilor, e suficient să ne scrii cu două săptămâni înainte de expediere.

2.

Ataşat aceluiaşi mail, ne vei trimite fotografii cu personajele din ilustraţie. Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Pot fi din unghiuri diferite, împreună sau nu. Postura persoanelor din fotografii nu este neapărat relevantă, mai importantă este calitatea şi diversitatea fotografiilor.

Imaginile pot fi incluse şi printr-un link tip wetransfer/dropbox.

3.

Când avem toate detaliile, ne apucăm de lucru.

Îţi vom trimite, în primă fază, varianta în creion a ilustraţiei, pentru eventuale modificări. Acum este momentul să ne spui dacă crezi că este nevoie de mici ajustări. Nu vom putea face, însă, modificări mari de compoziţie precum mutarea personajelor sau modificarea poziţiei lor în ilustraţie.

 

Când stabilim că totul e în regulă, finalizăm ilustraţia în culoare.

4.

Când ilustraţia este gata, revenim cu imaginea finală. 

O vom înrăma, o vom îmbrăca în ambalaj de cadou şi ţi-o vom trimite la adresa indicată.

Îţi vom oferi şi datele contului nostru bancar pentru efectuarea plăţii.

După ce vei dărui ilustraţia, aşteptăm cu nerăbdare un mesaj de la tine, în care să ne spui cum a fost primită. :)

bottom of page