MODALITĂŢI DE LIVRARE

Pentru livrarea produselor, poţi alege una dintre modalităţile de livrare:

Poşta Română - 10 lei (durata de livrare de aproximativ 10 zile, cu excepţia perioadei sărbătorilor când durata se poate prelungi) 

sau

Curier rapid - 20 lei (durata de livrare de aproximativ 3-5 zile lucrătoare, cu excepţia perioadei sărbătorilor când durata se poate prelungi)

POLITICA DE RETUR

Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii să returnezi produsul/produsele comandat(e).

În acest scop, te rugăm să ne contactezi  în scris, prin mail dibacesti@gmail.com asupra intenţiei tale de a returna produsul/produsele achiziţionat(e), fără obligativitatea invocării unui motiv anume. În caz contrar, putem refuza returul produsului/produselor.

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi în sarcina ta.

În cazul în care produsele returnate prezintă urme de folosire sau deteriorare, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului. În cazul dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii se va face în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării returului. Pentru aceasta, ne vei pune la dispoziţie datele contului tău bancar şi datele necesare efectuării viramentului.

De asemenea, sunt exceptate dreptului de retur plata transportului şi produsele realizate personalizat.

MODALITATEA DE PLATĂ

Vei putea achita produsele comandate plătind cu cardul sau optând pentru plata ramburs.

În cazul portretelor ilustrate, vei achita întâi un avans de 50% din valoarea comenzii, urmând să achiţi restul sumei la finalizare.