top of page

MODALITĂŢI DE LIVRARE

Comenzile pe care le primim sunt expediate prin curier rapid, iar contravaloarea transportului este de 20 lei.

Durata de livrare este de aproximativ 1-2 zile lucrătoare de la momentul expedierii, cumulată cu perioada de procesare a comenzilor (1-5 zile). În perioadele aglomerate precum cea a sărbătorilor, durata se poate prelungi. 

Pentru oraşul Bacău, comenzile pot fi predate personal.

POLITICA DE RETUR

Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii să returnezi produsul/produsele comandat(e).

În acest scop, te rugăm să ne contactezi  în scris, prin mail la dibacesti@gmail.com asupra intenţiei tale de a returna produsul/produsele achiziţionat(e), fără obligativitatea invocării unui motiv anume. În caz contrar, putem refuza returul produsului/produselor.

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi în sarcina ta.

În cazul în care produsele returnate prezintă urme de folosire sau deteriorare, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului. În cazul dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii se va face în termen de cel mult 30 de zile de la data solicitării returului. Pentru aceasta, ne vei pune la dispoziţie datele contului tău bancar şi datele necesare efectuării viramentului.

De asemenea, sunt exceptate dreptului de retur plata transportului şi produsele realizate personalizat.

MODALITATEA DE PLATĂ

Vei putea achita produsele comandate plătind cu cardul sau optând pentru plata ramburs.

În cazul portretelor ilustrate, vei achita întâi un avans de 50% din valoarea comenzii, urmând să achiţi restul sumei la finalizare.

bottom of page